All inclusive albufeira

Zin in een heerlijke zonvakantie waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd? Boek dan een all inclusive Albufeira! Albufeira is een fantastische badplaats aan de zuidkust van Portugal, in het befaamde gebied de Algarve.

Karakteristiek Portugal

Albufeira heeft, toen het van een vissersdorp uit begon te groeien tot toeristische bestemming, besloten om geen hoogbouw toe te staan. Een goed besluit, want dat heeft er voor gezorgd dan de plaats de karakteristieke aantrekkingskracht van een oud vissersdorp heeft behouden. Je ziet er dan ook een levendige haven, allemaal mooie witte huisjes en omhoog lopende klinkerstraatjes. Maar tegelijkertijd zijn er ook moderne hotels en vakantieparken waar je heerlijk comfortabel kunt verblijven om te genieten van de prachtige witte stranden, de mooie natuur en het bruisende uitgaansleven.

Verken de omgeving met een jeepsafari, ga duiken of surfen, maak een boottocht om dolfijnen te spotten, ontdek de vele grotten bij de stranden of maak een dag plezier in een waterpark. Na een dagje actie kun je even lekker bijkomen in je hotel en dan in de avond wandel je door gezellige straatjes van het oude centrum met de vele winkels, kroegjes en terrassen met live muziek.

Het grote voordeel van een all inclusive Albufeira is dat je zelf helemaal nergens meer voor hoeft te zorgen. Je reis is geregeld, inclusief de transfer van het vliegveld naar je hotel, je kamer wordt opgeruimd, je bed opgemaakt en je kunt 3 keer per dag in het hotel genieten van de heerlijkste gerechten. Vaak zijn er ook excursies bij inbegrepen. Misschien denk je dat dat allemaal erg duur wordt. Maar wist je dat een all inclusive Albufeira vaak veel voordeliger is dan wanneer je het ticket en de accommodatie los van elkaar zou boeken? Bovendien moet je dan nog 2 of 3 keer per dag uit eten gaan en dat loopt ook in de prijzen! Een all inclusive Albufeira is dus een voordelige manier om een perfecte vakantie te boeken!