Last minute albufeira

Heb je op het laatste moment besloten dat je toch nog even van de zon wilt genieten? Boek dan een last minute Albufeira. Albufeira is een fantastische badplaats aan de zuidkust van Portugal en ligt centraal in het befaamde gebied de Algarve. Albufeira heeft een rotsachtige kustlijn met grotten, fraaie witte stranden en heerlijk zeewater. De authentiek uitziende plaats (geen hoogbouw!) heeft een bruisend uitgaanscentrum, een gezellig oud centrum en vormt een prima uitvalsbasis om de Algarve te verkennen, en daarbij is het er altijd lekker weer!

Albufeira heeft alles

Het is maar zo’n 3 uur vliegen naar het vliegveld Faro en vandaar is het nog iets meer dan 40 kilometer naar het plaatsje zelf. Albufeira heeft een gezellig, autovrij historische centrum met mooie kerkjes, knusse straatjes met klinkers, allerlei leuke winkels, romantische pleintjes en een bruisende vissershaven. Elke dag wordt er verse vis gevangen, dus een etentje in één van de restaurants in de haven is een echte aanrader. Vanuit Albufeira kun je allerlei leuke excursies maken. Maak bijvoorbeeld een jeepsafari in de omgeving; een fantastische manier om de Algarve te verkennen. Uitgaan kun je in één van de trendy discotheken aan De Strip, of in één van de kroegjes in het oude centrum.

Kortom, als je een last minute Albufeira boekt, weet je zeker dat je een geslaagde vakantie tegemoet gaat. Want de Portugese badplaats heeft alle ingrediënten om even heerlijk te kunnen genieten in de zon. Zoek op internet naar een interessante last minute Albufeira. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals all-inclusive of op basis van logies en ontbijt in een hotel of bijvoorbeeld een appartement of huisje op een vakantiepark. Ook zijn er vaak jongerenreizen in de aanbieding. Als je het slim aanpakt heb je met een last minute Albufeira dus een perfecte vakantie voor maar weinig geld.